Dafora Medias, Condmag Brasov si Flowtex Technology au incheiat patru contracte, in valoare totala de 25 milioane lei, care vizeaza reabilitarea si modernizarea retelelor de apa, canalizare si statii de epurare in localitatile Odorheiul Secuiesc, Sulina, Pojogeni si Rovinari.

Lucrarile vor fi demarate in prima jumatate a acestui an si se vor derula pe o perioada cuprinsa intre 6 si 14 luni, potrivit unui comunicat transmis de Dafora, anunta NewsIn.

Lucrarile urmeaza sa fie realizate in cadrul proiectului "Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare, a statiilor de tratare a apei potabile si statiilor de epurare a apelor uzate in localizatile de pana la 50.000 locuitori", demarat de catre Compania Nationala de Investitii.

Dafora SA din Medias este listata la categoria II a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) cu simbolul DAFR si este impartita in doua divizii: una care ofera servicii de foraj petrol si gaze si alta care presteaza servicii de constructii civile si industriale, aeroportuare si de infrastructura.

Pentru 2009, Dafora Medias a raportat o injumatatire a profitului net la 1,4 milioane lei si o scadere a cifrei de afaceri cu 40%, la 162,6 milioane lei, fata de situatia din 2008, potrivit datelor preliminare prezentate de companie.

Compania Dafora face parte din Grupul Dafora, iar principalele companii din cadrul grupului sunt compania Dafora SA din Medias si Condmag SA.

In sedinta bursiera de marti, inainte de anuntarea contractelor semnate, actiunile Dafora Medias (DAFR) si Condmag Brasov (COMI) s-au scumpit semnificativ, afisand la inchidere cele mai mari cresteri din sectorul energetic, de 3,11%, respectiv 5,43%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Controale inopinate la 13 firme ce au participat la licitatii Transgaz