Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva estimeaza ca va obtine in anul 2010 venituri totale in valoare de 1,142 miliarde lei si un profit brut de 23 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli (BVC) pe 2010, publicat in Monitorul Oficial.
Astfel, din veniturile totale, 1,141 miliarde lei reprezinta veniturile din exploatare, iar 1 milion lei sunt veniturile financiare, potrivit NewsIn.

De asemenea, potrivit BVC, pentru anul 2010, Regia estimeaza ca va efectua cheltuieli totale in valoare de aproximativ 1,12 miliarde lei, dintre care 1,113 miliarde lei reprezinta cheltuielile de exploatare, iar 6,5 milioane lei cheltuielile financiare.

In datele BVC se mai arata ca din cheltuielile de exploatare, cheltuielile cu personalul se ridica la aproape 524,6 milioane lei, dintre care 370 milioane lei reprezinta fondul de salarii, 105 milioane lei sunt cheltuielile cu asigurarile si protectia sociala, iar 49,5 milioane lei reprezinta alte cheltuieli cu personalul. Din cea de-a treia categorie, 35,5 milioane lei reprezinta cheltuielile cu tichetele de masa, iar 2,77 milioane lei sunt cheltuieli pentru tichete cadou.

Potrivit bugetului de venituri si cheltuieli, numarul progrozat de personal la finele anului 2010 este de 18.000, iar castigul mediu lunar pe salariat de ridica la 1.666 lei/persoana.

In plus, pentru acest an, Romsilva estimeaza ca va cheltui circa 172,6 milioane lei pentru investitii, din care 50,7 milioane lei vor fi asigurate din fonduri proprii, 87 milioane lei din alocatii bugetare, iar circa 34,9 milioane lei din credite bancare.

Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva a inregistrat anul trecut un profit brut preliminat de 28,8 milioane lei, cu 6,2% mai mare decat in anul 2008, cand a raportat un rezultat de 27,1 milioane lei si o cifra de afaceri preliminata de 1,08 miliarde lei, in scadere cu 6% fata de anul anterior.

Luna trecuta, oficialii Romsilva declarau ca exista in plan pentru acest an investitii in valoare de aproximativ 500.000 lei destinate reabilitarii hergheliilor din administrare si pentru achizitionarea de echipamente si utilaje pentru optimizarea activitatii de crestere a cabalinelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri