Casa de avocatura White&Case isi ia partener de la Salans

Firma de avocatura White & Case l-a cooptat la echipa de conducere a biroului din Bucuresti pe Lucian Bondoc, in calitate de co-partener executiv si coordonator al departamentelor de Mergers & Acquisitions/drept societar si drept al concurentei.
Lucian Bondoc a detinut anterior pozitia de partener in cadrul casei de avocatura Salans, unde a activat vreme de trei ani. Inainte de experienta sa in cadrul Salans, Bondoc a fost Managing Associate la Linklaters Miculiti, Mihai & Asociatii.

Potrivit casei de avocatura, numirea lui Lucian Bondoc este un pas important in strategia de a-si dezvolta capacitatile in domenii precum dreptul societar, dreptul concurentei, dreptul muncii si drept specializat in sectorul farmaceutic in biroul din Bucuresti.

Lucian Bondoc este specializat in toate ramurile dreptului societar, drept comercial si drept al concurentei, concentrandu-se in special pe M&A, piete de capital si proiecte de tip greenfield.

Avocatul este membru al Baroului din Bucuresti si al Societatii de Drept din Anglia si Tara Galilor. Detine patru diplome universitare, inclusiv o diploma de master in administratie publica de la Scoala Nationala de Administratie Franceza (Ecole Nationale d'Administration).

Casa de avocatura i-a promovat recent in pozitia de consilier (counsel) pe avocatii Paulei Corban si Flaviu Nanu, membri seniori ai departamentelor de drept energetic & utilitati si drept imobiliar din cadrul biroului din Bucuresti.

White & Case LLP a numit-o la inceputul acestui an pe Delia Pachiu in functia de partener executiv al biroului din Bucuresti.

White & Case si-a deschis biroul din Bucuresti in luna februarie 2008, dupa ce a activat in Romania timp de mai multi ani fara un sediu consacrat aici. Biroul face parte din reteaua mai larga White & Case din Europa Centrala si de Est, ce cuprinde birourile din Budapesta, Varsovia, Praga, Moscova, Bratislava si Alma-Ata.

Compania detine 37 de birouri in 25 de tari.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri