Reteaua de tip discount Plus va deschide pe 28 aprilie, la Husi, cel de-al 100-lea magazin, in urma unei investitii de 1,5 mil. euro.
Noul magazin de proximitate din Husi este situat in centrul orasului si are o suprafata totala de 1.000 mp, dintre care 800 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente. Magazinul dispune de 50 de locuri de parcare.

Compania Pludi Market, care opereaza unitatile Plus in Romania, a lansat in noiembrie 2005 primele 10 magazine Plus pe plan local, reteaua fiind prezenta la momentul actual in 82 de orase din tara.

Pludi Market are in prezent 2.102 angajati implicati in logistica, administratie si vanzari, iar investitia totala in magazine si platforma logistica de la Ploiesti este de peste 200 mil. euro.

Grupul german Tengelman a anuntat in luna februarie vanzarea retelelor de magazine Plus de pe pietele din Romania si Bulgaria catre Lidl.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri