BCR și Auchan lansează o soluție digitală pentru a plăti salariul în avans acelor angajați care au nevoie. Soluția de salariu în avans este dezvoltată de Banca Comercială Română, în parteneriat cu Auchan România, și este disponibilă din noiembrie, ca beneficiu, pentru toți cei peste 7.300 de angajați ai retailerului alimentar.

Noua funcționalitate le permite angajaților Auchan să aibă acces imediat la cel mult 50% din salariul aferent zilelor deja lucrate, ori de câte ori au nevoie, indiferent că-și încasează sau nu salariul la BCR. Banii se primesc imediat, fără niciun cost, prin platforma digitală George, soluția fiind disponibilă 24/7. Sistemul digital de plată a salariului în avans este implementat de Banca Comercială Română alături de Auchan, dar va putea fi adoptat, prin BCR, de orice companie din România care își dorește acest beneficiu pentru angajații săi.

Sunt convins că (soluția) va fi bine primită de angajații Auchan și se va constitui, pe mai departe, într-un diferențiator clar pe piața beneficiilor oferite de angajatori. Soluția îi poate ajuta să evite îndatorarea în situațiile de urgență, prin accesarea unui credit sau a unui descoperit de cont, și îi îndemnăm să o folosească prudent și responsabil pentru asigurarea sănătății financiare a familiei pe termen scurt, mediu și lung.

Mihai Sandu, Șef Departament Vânzări Digitale și Parteneri, BCR

Soluția de salariu în avans poate fi accesată de angajații Auchan România din platforma de digital banking George, prin Magazinul George. Pașii sunt extrem de simpli:

  • Salariații selectează și confirmă formal compania angajatoare;
  • Aleg contul pentru plata salariului, în cazul în care dispun de mai multe;
  • Completează suma dorită, aceasta fiind verificată rapid de George în sistemul financiar-contabil al companiei;
  • Confirmă, moment urmat de alimentarea imediată a contului selectat.

„Prin dezvoltările care au fost făcute în aplicație, dar și în sistemul nostru de salarizare, banii de avans ajung în contul BCR al angajatului instant, la orice oră din zi și din noapte. De asemenea, faptul că acest beneficiu este la îndemâna tuturor angajaților, și nu numai al celor care încasează salariul la BCR, este un plus pentru noi toți”, a declarat Mona-Lisa Jorascu, Responsabil Personal și Plăți, Auchan România.

Funcționalitatea este disponibilă pentru toți salariații Auchan România, indiferent dacă își încasează sau nu salariul la BCR. În cazul în care nu dispun de un cont BCR, își pot deschide imediat unul, de pe telefon, tabletă sau calculator – 100% online, fără să fie nevoiți să ajungă într-o unitate bancară – urmând să beneficieze de o ofertă specială, cu 6 luni de comisioane zero de administrare lunară.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri