CNADNR investeste 5,1 mil. lei in repararea DN1

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va aloca 5,1 mil. lei (1,2 mil. euro) pentru reparatii la podul pe DN1 km 375+769 peste raul Mures la Partos (jud. Alba).
CNADNR va organiza in acest sens o licitatie deschisa, scrie Newsin.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 25 mai, ora 15:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iunie, ora 09:00. Ofertele vor fi deschise in aceeasi zi, 1 iunie, ora 10:00.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor). Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de sase luni incepand de la data atribuirii.

Potrivit anuntului de participare, banii provin de la bugetul de stat.

Operatorii economiei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa fi avut cifra medie de afaceri in ultimii trei ani de 10.382.240 lei (IMM-urile beneficiaza de 50% reducere). De asemenea, se solicita o garantie de participare de 51.900 lei, precum si o garantie de buna executie de 7% din pretul contractului fara TVA. IMM-urile beneficiaza de 50% reducere.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri