Toate casieriile furnizorului si distribuitorului de electricitate Enel Energie Muntenia din Bucuresti si judetele Ilfov, respectiv Giurgiu, vor fi inchise luni, 24 mai, fiind o zi libera legala cu ocazia Sarbatorii Rusaliilor, iar marti casieriile vor functiona conform programului obisnuit de lucru.
In perioada in care casieriile vor fi inchise, clientii Enel Energie Muntenia care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot utiliza modalitatile alternative de plata, adica reteaua de ATM-uri (bancomate), la BCR (pentru detinatorii de card BCR in baza conventiei "Plati facturi la ATM"), la Banca Transilvania (pentru detinatorii de card Banca Transilvania), la ING Bank (prin Self Bank si Express Payments pentru detinatorii de card ING) sau la Unicredit Tiriac Bank (pentru detinatorii de carduri emise de orice banca din Romania), a informat miercuri compania.

Facturile pot fi achitate si la bancomatele de incasare ale Citibank (Easy Payments), la magazinele si supermarketurile care au afisata sigla serviciilor Paypoint si Payzone, la Unikasa (serviciu oferit in reteaua de benzinarii Agip) sau prin Internet, pentru clientii ce detin conturi si contracte semnate cu BCR (Click 24 Banking BCR), Citibank (Citibank Online), ING Bank (Home Bank), Unicredit Tiriac Bank (Online Banking si BusinessNet), orice banca din Romania care ofera acest serviciu.

Reprezentantii Enel mai spun ca, pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul, nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica, potrivit NewsIn.

Enel a intrat pe piata energiei din Romania in anul 2005. De atunci, compania a alocat peste 1,3 miliarde de euro pentru achizitia companiilor si investitii in societatile pe care le detine in Banat, Dobrogea si Muntenia, deservind 2,5 milioane de clienti in cele trei regiuni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri