Musat & Asociatii a fost recomandata de doi dintre jucatorii internationali din portofoliul firmei, Inditex, care a evidentiat expertiza firmei in corporate si real estate, si Novo Nordisk, care a recomandat serviciile avocatiale in concurenta, corporate, dreptul muncii si fuziuni si achizitii.

Alaturi de Musat & Asociatii, tot cu doua nominalizari la nivel european, se numara nume sonore precum Arnold & Porter, Berwin Leighton Paisner, Bristows sau Bird & Bird.

„Firmele locale si regionale demonstreaza din ce in ce mai des in ultima vreme ca pot oferi servicii la standardele cele mai inalte si ca pot intra in competitie cu marile firme internationale”, a spus Catalin Baiculescu (foto), Co-Managing Partner Musat & Asociatii.

Expertiza Musat & Asociatii este recunoscuta de majoritatea publicatiilor straine de specialitate (Chambers & Partners, Practical Law Company, Legal 500, International Financial Law Review etc.), care recomanda cu regularitate firma pe primul loc al clasamentelor realizate in Romania, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.