Medcenter va deschide cel tarziu in 2011 un laborator de analize in Bucuresti

Furnizorul privat de servicii medicale Medcenter va deschide pana la inceputul anului viitor un laborator central de analize in Bucuresti, cu o capacitate de procesare de 15 milioane de teste pe an, in urma unei investitii de peste sapte milioane de euro.

"Acesta va fi un laborator performant si cu cea mai mare capacitate la nivelul Europei de Sud-Est. Va dispune de o gama cuprinzatoare de teste, atat teste uzuale utilizate in Romania, dar si unele care nu s-au mai realizat pana acum pe piata romaneasca", a declarat, potrivit Mediafax, directorul general al companiei, doctorul Florin Ioan Balanica.

Unitatea este o constructie greenfield si va deservi in special Bucurestiul si zonele limitrofe.

Compania a mai deschis anul acesta o clinica si un laborator medical in Constanta, precum si un centru medical axat pe medicina muncii in Ploiesti.

Investitiile totale programate de Medcenter pentru acest an se ridica la 10 milioane de euro.

In prezent, Medcenter opereaza o retea de 42 de centre medicale, respectiv 13 centre regionale mari si 29 de puncte de recoltare.
Operatorul de servicii medicale private a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, in crestere cu 10% comparativ cu perioada similara din 2009, cand a incasat 5,5 milioane de euro.

Compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 11 milioane de euro, in urcare cu 22%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri