Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a numit 6 noi avocati in echipa de conducere, ridicand astfel la 21 numarul partenerilor firmei.
De asemenea, alti 5 avocati au fost promovati la statut de senior in cadrul firmei de avocatura.

Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a efectuat 11 promovari interne pe finalul anului 2010, ca urmare a evaluarilor care au avut loc in luna noiembrie.

Incepand cu ianuarie 2011, echipa de conducere va numara sase noi parteneri: Mihai Dudoiu, Ionut Serban, Christina Vladescu, Ioana Gelepu, Silvana Ivan si Irina Moinescu.

Cei sase noi parteneri sunt specializati in drept financiar-bancar, litigii si arbitraje, piete de capital, drept societar/comercial, fuziuni si achizitii, precum si energie.

„Dupa doi ani de expectativa, in care ne-am luptat cu incertitudinile generate de criza si cu dificultatea de a evalua in mod just perspectivele de business, decizia cooptarii a 6 noi parteneri, alaturi de cea a promovarii a 5 avocati la statut de senior sunt un semn de normalitate”, a declarat Gabriel Zbarcea (foto), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.


Mihai Dudoiu este specializat in drept financiar-bancar, cu o experienta de peste 11 ani, acumulata in cadrul birourilor locale ale unor importante firme de avocatura internationale.

Ionut Serban este specializat in litigii si arbitraje interne, lucrand alaturi de echipa Tuca Zbarcea & Asociatii inca de la infiintarea firmei si avand o experienta de 6 ani ca avocat pledant.

Christina Vladescu, fost magistrat, este specializata in litigii si arbitraje interne, cu o experienta de 6 ani ca judecatoare si 11 ani ca avocat pledant.

Ioana Gelepu este specializata in litigii interne, avand o experienta de 9 ani in calitate de avocat pledant.

Silvana Ivan este specializata in piete de capital, drept societar si comercial, avand totodata o experienta vasta in fuziuni si achizitii, privatizare si post-privatizare. Ea lucreaza in cadrul firmei inca de la infiintarea Tuca Zbarcea & Asociatii, avand 9 ani de experienta juridica.

Irina Moinescu are 9 ani de experienta juridica, fiind specializata in principal in gestionarea problemelor de drept specifice sectorului energetic, indeosebi energie electrica. Ea lucreaza alaturi de echipa Tuca Zbarcea & Asociatii inca de la infiintarea firmei.

Toti cei 6 avocati au gestionat proiecte ale firmei, coordonand tranzactii complexe sau reprezentand clienti in fata instantelor de judecata locale si internationale. De asemenea, anterior promovarii la statutul de partener, ei au facut parte din categoria Managing Associates si, in aceasta calitate, au detinut o serie de responsabilitati administrative si s-au implicat efectiv in luarea anumitor decizii in firma.

Cei 5 avocati promovati la statut de senior sunt Andreea Oprisan, Andreea Lisievici, Dan Cristea, Ciprian Timofte si Gabriela Costescu.
Tuca Zbarcea & Asociatii va continua sa-si mareasca echipa, urmand sa recruteze minim 10-12 avocati si, in acelasi timp, intentioneaza sa se extinda, prin inchirierea de noi spatii de birouri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri