Produsele bancare HVB BpL, accesibile prin agentiile Bancii Tiriac din magazinele Metro

Oferta de economisire-creditare a HVB BpL este astfel disponibila in noi puncte strategice, de interes pentru clienti

Banca Tiriac si HVB Banca pentru Locuinte au incheiat un parteneriat pentru a aduce mai aproape de clienti produsele de economisire-creditare ale HVB Banca pentru Locuinte prin intermediul agentiilor Bancii Tiriac deschise in incinta magazinelor Metro.
"Pentru noi aceasta colaborare reprezinta o noua extindere a sistemului de distributie in puncte stategice, de mare interes pentru clienti, mai ales in aceasta perioada a anului" a declarat Petre Tulin, Presedinte HVB Banca pentru Locuinte.

Acces facil pentru finantarile imobiliare

"Parteneriatul inceput anul acesta cu HVB Banca pentru Locuinte are drept scop diversificarea ofertei noastre de produse, adresata persoanelor fizice. Prin acest acord urmarim facilitarea accesului la finantari imobiliare a tuturor celor care doresc ca prin economisire constanta sa poata beneficia si de un credit imobiliar. In perioada imediat urmatoare vom extinde proiectul si la nivelul sucursalelor bancii din Bucuresti si din tara" a declarat Catalin Parvu, Vicepresedinte al Bancii Tiriac.

Produsele de finantare imobiliara ale HVB Banca pentru Locuinte SA se adreseaza tuturor cetatenilor romani, inclusiv celor cu venituri mai reduse care nu dispun de resursele financiare pentru achizitionarea, construirea sau repararea unei locuinte sau de avansul solicitat de banci in vederea acordarii unui credit imobiliar.

Prin economisire constanta, incasarea primei de stat, alaturi de dobanda bonificata de banca de 3% anual, clientul va strange o suma de 40% din necesarul de finantare pentru realizarea obiectivului propus. Restul de 60% va reprezenta creditul oferit de banca cu o dobanda fixa de doar 6% pe an. Creditul se acorda numai in lei, astfel incat este exclusa fluctuatia cursului de schimb.

Prin incheierea simultana a mai multe contracte de economisire-creditare aferente fiecarui membru al familiei, randamentul global al intregii sume investite poate fi maximizat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri