Societatea civila Grosu si Asociatii, cu activitate de peste zece ani pe piata avocaturii de business din Romania, a numit in ianuarie patru noi coordonatori de departamente, prin promovare interna.

Desemnarea vizeaza departamentele de Consultanta, Litigii, Societati si Organizatii Neguvernamentale si Administrativ - Financiar.

„Decizia a fost luata in cadrul unui proces firesc de dezvoltare a firmei si a diversificarii proiectelor pe care le gestionam. Modificarile intervenite in structura organizatorica sunt menite sa perfectioneze maniera de lucru si sa optimizeze timpul alocat fiecarui proiect”, a declarat Bogdan Grosu, managing partener al S.C.P.A. Grosu si Asociatii.

Astfel, avocatul Robert Bunea a fost numit coordonator al departamentului Consultanta, dupa aproximativ cinci ani de activitate in cadrul Grosu si Asociatii. Pentru departamentul Litigii, echipa Grosu si Asociatii a desemnat-o coordonator pe avocat Oana Mulesiu, specializata pe litigii civile si comerciale.

Coordonarea activitatilor departamentului Societati si Organizatii Non-Guvernamentale, incepand cu luna ianuarie, este preluata de catre avocatul Catalina Popescu. Aceasta s-a alaturat echipei in anul 2008 si este specializata in asistenta juridica privind activitatile societatilor comerciale (infiintari, fuziuni, dizolvari si lichidari).

O alta modificare de structura se refera la numirea Elenei Mihaescu in pozitia de coordonator al departamentului Administrativ - Financiar. In aceasta calitate, ea se va ocupa de gestionarea activitatilor auxiliare serviciilor juridice.

Activitatea Societatii Civile Profesionale de Avocati Grosu & Asociatii este axata atat pe zona de consultanta, cat si de servicii de reprezentare.

Ariile de expertiza ale societatii de avocatura includ domeniul societatilor comerciale, imobiliar, dreptul muncii si dreptul comercial, precum si cel al comunicatiilor si internetului, aspecte legate de proprietatea intelectuala, arbitraj, litigii, executari silite si recuperari de creante.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si