Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Intreaga structura a Ministerului Finantelor trebuie regandita. Sistemul de salarizare este opac, comunicarea interna lipseste, Contactul direct contribuabil-Fisc trebuie redus, scrie HotNews.ro. Un aparat prea stufos, putin eficient si in anumite zone, suspectat de coruptie. Franta, la o populatie tripla, are 990 de angajati in Finante.

Prima Casa 3 are zilele numarate, titreaza Capital. Cinci dintre principalele banci care participa la programul guvernamental au acordat pana acum finantari de peste 35 milioane de euro. Numarul cererilor primite de acestea depaseste 2.000.

Ziarul Financiar scrie despre Cat costa de fapt apa imbuteliata? Petrolul reprezinta 60% din costurile de productie ale apei minerale.

Vremea favorabila - singura „masura“ anticriza cu efecte in economie, arata Financiarul. Agricultura a avut in T4 din 2010 o crestere de 6%.

Ministerul Economiei va realiza un studiu de fezabilitate in urma caruia va decide viitorul retelei nationale de transport a produselor petroliere: mentinerea sau dezafectarea sistemului, potrivit ziarului Bursa.

Evenimentul zilei
prezinta Ultimele secrete ale lui "Felix". Serviciul Roman de Informatii detinea in 2000 documente legate de activitati de contraspionaj ale lui Dan Voiculescu, sustine fostul presedinte al CNSAS, Gheorghe Onisoru.

Cum a fost la ziua lui Ion Iliescu (81): "E abia inceputul", scrie Gandul. Ion Iliescu a implinit 81 de ani. "Este prima zi dintr-o noua decada. Este abia inceputul" i-a spus el cantaretei Carmen Serban, care i-a marturisit fostului presedinte ca este singurul barbat pe care il respecta si il apreciaza in viata ei fapt, pentru care ii ureaza sa traiasca "o suta de ani fara reparatii".

DailyBusiness.ro
intreaba cum vad jucatorii din branding anul 2011? "Sa ne infranam pornirile de Mama Omida".

In Adevarul citim un reportaj printre romanii din estul Serbiei: "Cum e facuta muierea din drac". Am innoptat in casa unui roman din estul Serbiei si am vorbit pana dimineata despre ritualuri locale, blesteme populare, religie, mitologie, traditii si obiceiuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri