Organizatiile si intreprinzatorii care doresc sa realizeze sau sa implementeze un proiect de finantare sau un plan de afaceri au inceput anul 2006 in forta, cautand informatii despre sursele de finantare disponibile in Romania pentru proiectele planificate.

Cel putin asa arata statisticile furnizate de programele de analiza a traficului pentru portalul Finantare.ro, cea mai completa sursa de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active in Romania.

Website-ul www.finantare.ro a inregistrat in luna ianuarie a acestui an o crestere a traficului cu 63% fata de luna decembrie a anului trecut si o crestere cu 109% fata de luna ianuarie a anului 2005, ajungand la un trafic de 56 571 vizitatori unici pe luna.

Aceasta crestere este explicata atat prin trendului ascendent inregistrat in ultimii ani de piata online romaneasca cat si prin cresterea preocuparii organizatiilor romanesti pentru realizarea si implementarea de proiecte de dezvoltare, in vederea pregatirii pentru marele eveniment al anului 2007 integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

Astfel, anul 2006 se anunta un an promitator pentru furnizorii de informatii in domeniul finantarilor, precum si pentru consultantii in management si in domeniul surselor de finantare si, nu in ultimul rand, pentru finantatori.

Doar in luna ianuarie 2006, mai mult de 56 000 de vizitatori au cautat informatii despre sursele de finantare din Romania pe portalul Finantare.ro. Cele mai accesate informatii au fost cele legate de creditele bancare, granturile acordate de Uniunea Europeana si instrumentele utile pentru intreprinzatori si manageri, in special ghidul pentru intocmirea unui plan de afaceri, conform statisticilor oferite de Google Analytics.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri