Ziarul Financiar prezinta un top al celor mai mari traderi de energie electrica, care fac cu 3-4 angajati afaceri de o suta de milioane de euro.

Schimbarea de lider vine in contextul in care Energy Holding a fost firma care a dominat comertul privat cu energie in ultimii ani, trecand de la un business de cateva milioane de euro pana la un maxim de peste 200 de milioane de euro.

Cine va castiga "meciul" PCC-Roibu la cel mai mare combinat petrochimic din regiune? O noua batalie din "razboiul" pentru Oltchim intre directorul general Constantin Roibu si actionarul minoritar PCC se va derula astazi, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor (AGA), scrie DailyBusiness.ro.

Citeste si:

Un mare combinat romanesc se stinge dupa 40 ani de productie, titreaza Money.ro. O fabrica de ingrasaminte din Baragan nu mai poate continua productia pentru ca si-a pierdut majoritatea instalatiilor si personalul. Patronii vor, in schimb, sa construiasca o centrala electrica in propria curte, pe un teren care era al fabricii, a fost pierdut si, acum, trebuie cumparat.

Cine este arabul din spatele fuziunii Alpha Bank si Eurobank? “Din cauza crizei, multe tari au preferat sa-si pastreze banii in loc sa-i investeasca in strainatate. Totusi, pentru noi criza este o oportunitate care nu va mai aparea in urmatorii 20 de ani”, spunea anul trecut Hamad bin Khalifa al Thani, Emirul Qatarului si omul din spatele Paramount Services, fondul ce detine 17% din noua banca Alpha-Bank/Eurobank, una dintre cele mai mari din Romania, citat de Capital.