Roxana Maftei si fratele sau, Catalin, nu au mizat pe o expansiune teritoriala pana acum, limitandu-se doar la avantajul unei pozitionari strategice in Capitala, in zona cartierului Tei. Cu un singur punct de lucru, un spatiu cat un apartament de 4 camere, in care a functionat vreme de cativa ani, si cu o platforma online care a crescut puternic din anul 2009, business-ul Farmacia Tei poate fi considerat un exemplu pentru multe farmacii, inclusiv pentru lanturile mari de pe piata.

In prezent, pe langa platforma online unde cosul de cumparaturi este triplu fata de farmaciile fizice, reteaua cuprinde doua puncte de lucru (unul in zona cartierului Tei si o farmacie Bebe Tei in centrul comercial Sun Plaza). La acestea se va adauga in luna noiembrie o noua locatie Farmacia Tei situata in cartierul Dristor din Bucuresti, pe bulevardul Camil Ressu 1.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont