In Romania, grupul Affidea este prezent din anul 2002, iar in ultimii ani si-a consolidat pozitia de lider in diagnostic imagistic pe piata serviciilor medicale, ajungand la 17 centre, situate in majoritatea regiunilor: doua centre in Bucuresti, cate unul in Constanta, Mangalia, Focsani, Iasi, Cluj, Arad, Petrosani, Timisoara, 4 centre Phoenix in Piatra Neamt, Cluj, Deva si Medias si 3 centre Sanmed in Ramnicu Valcea si Slatina.

La sfarsitul lunii octombrie 2016, grupul a anuntat semnarea unui acord angajant de achizitie a companiei Hiperdia, care detine o retea de 23 de centre medicale de diagnostic imagistic, analize de laborator si consultatii clinice. In momentul de fata, tranzactia este inca in stadiul de analiza pentru aprobare la organismele de reglementare, respectiv Consiliul Concurentei din Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont