Rustler Romania, companie cu o prezenta de cinci ani pe plan local si cu afaceri de peste 2,5 milioane euro in acest an, este specializata pe servicii de property si facility management, pe sectorul cladirilor de birouri de clasa A si B, urmate de clienti din sectoarele logistic, industrial, retail si sectorul medical privat. Printre clientii din portofoliul Rustler se numara: Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, VASTINT, CITEC Immobilien, Colosseum Retail Center, Monza Hospital sau Decathlon.

"Odata cu venirea crizei imobiliare, multi dintre jucatorii mari de pe piata de consultanta imobiliara au inceput sa isi dezvolte firme de property management". Pe brokeraj "nu mai aveau ce vinde, nu mai aveau ce inchiria si atunci s-au adaptat la nevoile pietei. Aveau acces la toti clientii, atat la chiriasi cat si la proprietari". Acum au ramas "patru jucatori mari pe piata, in afara de noi (Rustler - n.r.), dar piata a ajuns suficient de mare, iar la sfaristul zilei clientul isi alege furnizorul, nu invers. A devenit absolut inutil ca furnizorii sa inceapa iar sa se lupte intre ei", spune Daniel State (foto).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont