"Vrem sa redam orasului aceasta zona centrala care a fost uitata pana acum, dar este puternic conectata cu ju­matatea predominant rezidentiala a orasului, in special prin magistralele M1 si M3 ce tra­verseaza intreg Bucurestiul. Aici suntem intotdeauna contrar traficul obisnuit spre locul de munca din Capitala. De altfel, exista un numar foarte mare de oameni care fac naveta intre zonele mari de birouri din nord si zonele unde locuiesc. Putem spune ca in fiecare zi acestia «migreaza» dintr-o parte in cealalta a orasului. Dimineata intr-o directie, seara in alta directie. Cu siguranta ca dupa o ora dimineata de stat in trafic, performanta angajatului se reduce", spune Antoniu Panait (foto).

El adauga ca Vastint poarta in conitnuare negocieri cu potentiali chiriasi pentru Timpuri Noi Square, iar, in ceea ce priveste chiria pe metru patrat in cadrul acestui proiect headline-ul porneste de la 16 euro pe metru patrat si, in functie de chirias, de suprafata inchiriata si de termenul agreat intre parti, chiria neta effectiva poate sa varieze foarte mult.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont