"Daca nu semnam cu firma Bechtel aproximativ intr-o saptamana, fiindca acum suntem in negocieri, atunci ne vom indrepta spre a ne lua un adio de la aceasta firma. Singura lor problema este acum cum sa mai ia cateva milioane de euro si sa nu dea nimic (...) Pentru ce s-a intamplat la Autostrada Transilvania, daca mai traia Ceausescu ii spanzura pe toti", a spus Radu Berceanu, conform NewsIn.

Aceasta a mai daugat ca, pe traseul autostrazii, inca mai sunt de facut expropieri, iar firma Bechtel inca mai are de primit de la Ministerul Trasporturilor sume restante din luna iunie 2008. "In urma unei verificari am constatat ca s-a facut un contract unde sunt termene tinta, cantitati tinta si preturi tinta", a adaugat ministrul Berceanu.

Berceanu a precizat ca anul acesta va exista o intelegere pe baza contractului cu doua parti, respectiv cati bani, cate expropieri, cate relocari de utilitati, cand se vor da banii si ce va face Bectel pentru acesti bani.
"In acest moment se incearca sa se explice firmei Bechtel ca daca s-au dat 620 milioane euro si se vor mai da 400 milioane euro, MTI vrea sa stie daca vom primi vreun kilometru de autostrada anul acesta", a mai declarat Radu Berceanu.

Pe langa faptul ca in contract sunt stipulate doar drepturile companiei Bechtel, Radu Berceanu a mentionat ca la Autostrada Translvania s-a lucrat numai cu muncitori romani chiar daca s-a mentionat ca 15% sunt romani si 85% straini.