Principele Radu si-a anuntat oficial candidatura la alegerile prezidentiale, la Palatul Elisabeta, potrivit unui anunt postat pe blogul principelui.

"Nu m-am asteptat la atata entuziasm, intelegere, curaj, speranta si simt civic. Am dorit, atat Principesa cat si eu, sa ajungem la o Romanie demna si cu instinctul cel bun. Dar nu ne-am gandit, pana la inceputul acestui an, ca suntem atat de aproape de ", scrie Principele pe blogul sau.

De altfel, pe 5 aprilie, intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, Principele Radu nu a exclus aceasta posibilitate.

"Eu nu sunt un candidat, cel putin nu in acest moment, si in momentul in care voi avea un raspuns la aceasta intrebare o voi face cu siguranta", sustinea la acea data Principele Radu.

Declaratia a fost facuta la Palatul Elisabeta, acolo unde Principesa Margareta si Principele Radu s-au intalnit cu Betsy Myers, consultantul campaniei lui Barack Obama, transmite NewsIn.

Myers a afirmat ca singurul candidat pe care "l-ar sustine la alegerile prezidentiale din Romania ar fi Alteta Sa Regala", scrie 9AM.

Betsy Myers, care s-a aflat la sfarsitul saptamanii in Romania, la invitatia Principelui Radu si a Principesei Margareta, a fost unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Barack Obama, fiind si director executiv al campaniei sale electorale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Familia Regala, la manifestarile de la Alba Iulia