Principele Radu s-a retras din cursa prezidentiala

Principele Radu Duda a anuntat ca se retrage din cursa prezidentiala si lasa loc „clanurilor politice” sa se bata pentru sefia statului, scrie 9am.ro
„Dupa un efort entuziast si neobosit, anunt retragerea mea din cursa pentru Presedintie, cu parere de rau, dar cu speranta pentru viitor”, a anuntat Principele prin intermediul blogului personal.

Anuntul a fost facut miercuri de la Palatul Elisabeta, iar Radu Duda s-a declarat dezamagit de mascarada politica de la ora actuala din Romania.

"Odata cu iesirea mea din cursa, de aici incolo, campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri. Presedintele politician, oricare va fi el, va actiona in detrimentul institutiei Statului roman, in avantajul partidului sau si pe criteriul intereselor economice de grup. Majoritatea oamenilor puterii din Romania trateaza institutiile publice si Statul ca pe bunuri personale. Presedintele actual a inceput privatizarea Statului roman. Presedintele viitor va continua privatizarea”, a transmis Principele Radu.

Cititi mai multe pe 9am.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Cîțu: Scăderea economică din acest an se va situa între minus 2 și minus 3
Setari Cookie-uri