Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania vrea sa achizitioneze prin licitatie deschisa un sistem de monitorizare si informare asupra traficului, infrastructurii si conditiilor de circulatie pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti,cu o valoare estimata de 9.495.798 lei fara TVA.
Contractul presupune realizarea unei strategii de dezvoltare si implementarea unui proiect pilot care vizeaza realizarea infrastructurii de monitorizare si a unui centru de informare, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

"Obiectivele contractului fac parte din proiectul european EasyWay care asigura o cofinantare de 20%, restul finantarii fiind asigurata de la bugetul de stat", se arata in comunicatul ministerului de resort.

Conform datelor MTI, durata contractului de achizitie publica va fi de sase luni de la data atribuirii, iar criteriul de atribuire va fi “oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”. In alegerea ofertei castigatoare, propunerea financiara va avea o pondere de 55%, iar cea tehnica 45%.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 19 octombrie 2009, ora 10:00, iar deschiderea acestora va avea loc in aceeasi zi la ora 11:00.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Setari Cookie-uri