Judecatoria Sectorului 1 a decis sa amane pentru 14 septembrie procesul intentat de omul de afaceri Dinu Patriciu presedintelui Traian Basescu, pentru afirmatii facute de presedintele Basescu in legatura cu o inregistrare mediatizata in timpul campaniei din toamna lui 2009, scrie 9AM.

Avocatul lui Basescu a depus la dosarul cauzei mai multe documente care contin afirmatii facute de persoane specializate, in spatiul public, in legatura cu veridicitatea inregistrarii de la care au pornit procesele dintre Basescu si Patriciu.

Pe de alta parte, avocatul lui Dinu Patriciu a spus ca acesta nu ar avea nimic impotriva unei confruntari in intanta intre cei doi. Mai mult, avocatul s-a obligat ca pana la termenul urmator sa depuna la dosar documente in sustinerea cererii de chemare in judecata.

Dinu Patriciu a depus, pe 3 decembrie 2009, la Judecatoria Sectorului 1, o actiune impotriva presedintelui Traian Basescu, cerand instantei sa-l oblige pe acesta la plata unui euro, despagubiri pentru vatamarea drepturilor personale. De asemenea, omul de afaceri Dinu Patriciu mai vrea ca hotararea instantei sa fie publicata de presedinte in doua ziare de circulatie nationala.

Pe de alta parte, si presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe omul de afaceri Dinu Patriciu, chemand in instanta si Best Media, societatea care editeaza ziarul "Gardianul", actiunea fiind inregistrata pe rolul Judecatoriei Sectorului 1, primul termen acordat fiind 21 aprilie 2010. Primul termen in acest proces a avut loc pe 21 aprilie, fiind amanat pentru 16 iunie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Ce spune Dragnea, despre conducerea MAE