Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) solicita ca serviciile medicale pentru personalul din sectorul transporturilor rutiere sa fie gratuite, in baza contributiilor la asigurari sociale de sanatate platite de firmele din sector, informeaza Mediafax.
Serviciile medicale pentru personalul din domeniul transporturilot sunt asigurate de Casa Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (CAS-MTI), prin unitatile acesteia, precum si de catre alte institutii medicale.

"Consideram ca principiile de reformare a sistemului national de asigurari sociale din care CAS-MTI este parte integranta, ca si prevederile legislatiei specifice transporturilor rutiere referitoare la examinarea medicala obligatorie pentru personalul cu atributii in siguranta circulatiei, reprezinta un prim pas in directia realizarii unei reforme reale in domeniul sanatatii publice din Romania", se arata intr-un comunicat al UNTRR.

UNTRR este o organizatie profesionala si patronala, fondata in 1990, care a inregistrat de la infiintare pana in prezent 13.000 de membri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri