Ziarul Financiar titreaza ca un nou acord cu FMI va include conditii pentru noi reforme structurale privind forta de munca, infrastructura si investitii, potrivit lui Jeffrey Franks.

Sezonalitatea pietei telecom implica, in perioada sarbatorilor de Craciun, o concurenta acerba intre operatorii telecom, acestia iesind pe piata cu "cele mai bune oferte" si "cele mai bune preturi", scrie DailyBusiness.ro.

Curierul National scrie despre costurile unei nopti de cazare in cele mai mari orase ale lumii.

Sase ministere au fost binecuvantate de gu¬ver¬nul Boc, care a decis suplimentarea bugetelor acestora cu 1,22 miliarde de lei pentru plata arieratelor, informeaza Financiarul.

Citeste si:

Cotidianul Bursa titreaza ca "Voiaj CFR" SA, filiala a CFR Calatori responsabila cu vanzarea legitimatiilor de tren, vrea sa-si creasca veniturile printr-o maniera inedita, prin activitati de jocuri de noroc si de pariuri.

Romania Libera scrie ca Autostrada Bucuresti-Ploiesti, inceputa in 2007, nu a ajuns la constructia segmentului urban, in conditiile in care exproprierile nu sunt terminate.

Money.ro a identificat cei mai mari datornici ai bancilor, ale caror bunuri au fost scoase la licitatie in luna decembrie a acestui an.