Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Ziarul Financiar titreaza ca un nou acord cu FMI va include conditii pentru noi reforme structurale privind forta de munca, infrastructura si investitii, potrivit lui Jeffrey Franks.

Sezonalitatea pietei telecom implica, in perioada sarbatorilor de Craciun, o concurenta acerba intre operatorii telecom, acestia iesind pe piata cu "cele mai bune oferte" si "cele mai bune preturi", scrie DailyBusiness.ro.

Curierul National scrie despre costurile unei nopti de cazare in cele mai mari orase ale lumii.

Sase ministere au fost binecuvantate de gu¬ver¬nul Boc, care a decis suplimentarea bugetelor acestora cu 1,22 miliarde de lei pentru plata arieratelor, informeaza Financiarul.

Cotidianul Bursa titreaza ca "Voiaj CFR" SA, filiala a CFR Calatori responsabila cu vanzarea legitimatiilor de tren, vrea sa-si creasca veniturile printr-o maniera inedita, prin activitati de jocuri de noroc si de pariuri.

Romania Libera scrie ca Autostrada Bucuresti-Ploiesti, inceputa in 2007, nu a ajuns la constructia segmentului urban, in conditiile in care exproprierile nu sunt terminate.

Money.ro a identificat cei mai mari datornici ai bancilor, ale caror bunuri au fost scoase la licitatie in luna decembrie a acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri