Academiea de Studii Economice din București (ASE) a primit oficial acreditarea din partea Association of MBAs (AMBA), cea mai importantă autoritate mondială în domeniul educației post-universitare în afaceri, pentru programele MBA desfășurate la Bucharest Business School (BBS).

După primirea acreditării AMBA, toți actualii studenți MBA și absolvenții MBA ai Academiei de Studii Economice din București, de la BBS, sunt invitați să se alăture comunității globale a membrilor AMBA, formată din peste 60.000 de studenți și absolvenți din peste 150 de țări, pentru networking, “thought leadership”, dezvoltare profesională și o varietate de beneficii.

Acreditarea din partea Asociației MBA-urilor (AMBA) reprezintă cel mai înalt standard în învățământul postuniversitar de afaceri. Criteriile sale riguroase de evaluare garantează că numai programele de cel mai înalt calibru, care demonstrează cele mai bune standarde în ceea ce privește predarea, programul de studii și interacțiunea cu studenții, obțin acreditarea Association of MBAs.

Membrii juriului de acreditare AMBA au lăudat reputația de vârf a Academiei de Studii Economice din București la nivel național și longevitatea celor două MBA-uri ale școlii. Grupul de experți internașionali a menționat, de asemenea, echipa de conducere dinamică a școlii și sprijinul puternic din partea rectorului universității, Profesor Nicolae Istudor și a echipei de prorectori. Alături de acestea, juriul a remarcat și corpul profesoral dedicat și pasionat al programelor MBA și infrastructura pusă de ASE la dispoziția școlii de afaceri. De asemenea, comisia a apreciat în mod deosebit faptul că absolvenții și studenții MBA ocupă poziții prestigioase în companii, ceea ce demonstrează valoarea MBA-urilor școlii și capacitatea acestora de a fi un sprijin pentru elitele mediului de afaceri regional.

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE: „În anul în care sărbătoreşte 110 ani de la înfiinţarea prin Decret Regal la 6 aprilie 1913, timp în care a dobândit un real prestigiu naţional şi internaţional devenind un pol regional de educaţie şi de cercetare ştiinţifică avansată în domeniul ştiinţelor economice, administrative, juridice şi socioumane la nivelul Europei Centrale şi de Sud-Est, Academia de Studii Economice din Bucureşti continuă eforturile depuse constant pentru a oferi programe de studii şi de cercetare care să ofere soluţii inovative şi eficiente pentru dezvoltarea sustenabilă a societăţii, în contextul exigenţelor unei economii globale. Acreditarea AMBA a programelor de masterat de tip MBA, organizate de ASE prin facultatea Bucharest Business School, reprezintă cel mai înalt standard în învăţământul universitar de afaceri. Criteriile sale riguroase de evaluare garantează că numai programele de cel mai înalt calibru, care demonstrează cele mai bune standarde în ceea ce priveşte predarea, programul de studii şi interacţiunea cu studenţii, obţin această prestigioasă acreditare.”

Andrew Main Wilson, Director Executiv al Asociației MBA-urilor și al Asociației Absolvenților de Afaceri (BGA) a declarat: "Aș dori să îi felicit pe toți cei de la Academia de Studii Economice din București - Bucharest Business School pentru această acreditare. Școala face o muncă incredibilă în crearea unor programe internaționale de MBA - care creează oportunități fantastice pentru absolvenții lor. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu această școală foarte îndeaproape în viitor și îi urez bun venit în familia AMBA, între cele mai bune 2% dintre școlile de afaceri de la nivel global."

Vasile Alecsandru Strat, Decan al Bucharest Business School: “Obținerea acreditării AMBA este un moment de referință pentru școala și universitatea noastră și de asememenea pentru întregul sistem de educație dedicat managerilor, profesioniștilor și antreprenorilor, din România și chiar din regiune. Este o recunoaștere la cel mai înalt nivel a activității întregii comunități BBS, studenți, profesori, absolvenți, echipă administrativă și a colaborării excelente cu partenerii din Canada și Franța. De asemenea, plasarea programelor MBA ale ASE în rândul celor 300 de la nivel global este prima realizare majoră în drumul spre tripla acreditare internațională (Triple Crown – AMBA, AACSB, EQUIS), pe care și l-a asumat universitatea prin strategia coordonată de către rectorul nostru, domnul profesor universitar doctor Nicolae Istudor”
Acreditarea AMBA aduce la un loc o rețea globală de 300 de programe MBA din școli de business care oferă cel mai înalt standard în domeniul aducației dedicate managerilor, profesioniștilor și antreprenorilor și sunt în același timp în prima linie a inovației la acest nivel educațional.

Bucharest Business School a fost înființată în 2014 ca facultate în cadrul Academiei de Studii Economice din București și coordonează cele două programe de Executive MBA, înființate la începutul anilor ‘90, ambele cu dublă diplomă: Romanian-Canadian Executive MBA (www.canadian-mba.ro), în parteneriat cu UQAM Montreal din Canada și Romanian-French INDE MBA (www.inde.ro), în parteneriat cu universitatea CNAM Paris, Franța - ambele programe fiind acum acreditate de AMBA. Pe lângă MBA-uri, Bucharest Business School oferă programe de Executive Education (masterclass-uri, workshop-uri de scurtă durată, certificate executive de scurtă durată și cursuri personalizate pentru companii), fie independent, fie în parteneriat cu alte universități străine, arătând astfel, consistență și coerență în urmărirea misiunii asumate, aceea "de a educa manageri și profesioniști din Europa de Sud-Est prin combinarea celor mai noi tehnologii cu experiența unor profesori distinși și practicieni de prestigiu". Perioade de aplicații este deschisă pentru ambele programe MBA și reprezentanții Bucharest Business School vor îndruma fiecare candidat pe parcursul procesului de înscriere. Anul acesta, ASE Bucureşti, sprijinită de Asociaţia Absolvenţilor şi Studenţilor BBS, oferă candidaţilor la programul Executive MBA Româno-Canadian burse şi discounturi de peste 41 000 Euro. Acestea 12 locuri speciale cu discount de 15% şi 3 locuri speciale cu burse de 33%.sunt disponibile pentru aplicaţiile complete, depuse până la 15 iunie. Toate informațiile despre procesul de aplicație sunt disponibile pe pagina programului.

Aplică acum pe www.canadian-mba.ro/scholarships!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri