Școala Tehnică Holcim, lansată de Holcim România, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții de pe piața locală deschide pentru al doilea an înscrierile pentru o nouă generație de tineri care vor să se perfecționeze în sectorul construcțiilor.

Cu o durată de doi ani de pregătire teoretică și practică în fabricile și stațiile de betoane din Grupul Holcim România, programul de studiu este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 18-25 de ani, absolvenți de liceu cu profil tehnic sau real din următoarele zone și locații geografice:

  • Aleșd
  • Arad
  • Aiud
  • Carei
  • Câmpulung Muscel
  • Târgoviște
  • Buzău
  • Oradea
  • Roman
  • Satu Mare
  • Teiuș
  • Timișoara
  • Turda
  • Rezina (Republica Moldova).

Dezvoltată în parteneriat cu Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd, județul Bihor, acreditată și recunoscută de Ministerul Muncii și Educației din România, Școala Tehnică Holcim este un program de școlarizare complet gratuit și cuprinde atât ateliere tehnice, cât și practice.

Pentru a asigura cele mai înalte standarde de studiu, Școala Tehnică Holcim aduce împreună profesori, mentori, tehnologii și cele mai interesante procese de producție pentru 20 de tineri care ni se vor alătura după examenele din perioada 22-25 august.

Așteptăm să ni se alăture tineri entuziaști și plini de curiozitate din toate colțurile țării pentru a învăța o profesie nouă, tehnică, iar noi ne bucurăm să putem oferi acest tip de mentorat și îndrumare atât de necesar. Începem înscrierile pentru a doua generație de elevi și ne propunem să ducem acest proiect mai departe, cu încrederea că plus-valoarea adusă de tinerii absolvenți va contribui la inovarea și dezvoltarea sustenabilă a sectorului construcțiilor.

Bogdan Dobre, CEO Holcim România și Market Head Moldova (foto)

Bogdan Dobre, CEO Holcim

Elevii selectați în program vor învăța și experimenta despre procesul de fabricare a cimentului, mentenanță mecanică, preventivă și electrică, standarde și controlul calității, tehnologia prefabricatelor, precum și SSM și mediu. Iar modulele practice vor fi realizate în cadrul punctelor de lucru Holcim din România, din diverse divizii de business precum: ciment, betoane, prefabricate și agregate.

Totodată, cursanții vor beneficia de toate condițiile necesare succesului în carieră, și anume: cazare și masă, burse de merit, transport, echipament individual de protecție și toate materialele de studiu necesare. Iar după finalizarea celor doi ani de studiu, absolvenții primesc un loc de muncă în una dintre locațiile Grupului Holcim România.

Perioada de înscriere are loc în intervalul 3 iulie - 15 august, iar perioada de examinare se va desfășura între 22-25 august.

Documentele necesare înscrierii pot fi accesate AICI.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri