Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că a semnat contractul pentru construirea complexului educaţional din Cartierul Greenfield unde vor învăţa 150 de preşcolari şi 390 de elevi, iar oferta declarată câştigătoare în urma procedurii de achiziţie publică se ridică la aproape 54 de milioane de lei fără TVA, scrie Agerpres.

Clotilde Armand a scris, pe Facebook, că a fost o procedură de achiziţie publică transparentă, în cadrul căreia au depus oferte unsprezece companii sau asocieri de firme, iar criteriul de atribuire a contractului a fost cel mai bun raport calitate-preţ.

Potrivit primarului, complexul educaţional va cuprinde o şcoală, o grădiniţă, o sală de sport, o bibliotecă, ateliere de arte/muzică, alei pietonale, spaţii verzi şi de joacă, precum şi locuri de parcare. Suprafaţa construită desfăşurată totală a viitorului centru educaţional va fi de 7.558 de metri pătraţi, din care suprafaţa utilă totală va fi de aproximativ 6.756 de metri pătraţi.

Autoritatea locală a derulat două proceduri de atribuire până la desemnarea câştigătorului. Prima a fost lansată în data de 16 februarie 2022, dar, având în vedere că nu au fost depuse oferte, a fost nevoie de lansarea unei noi licitaţii.

Prin hotărâre de Consiliu local, în ianuarie 2023, a fost aprobată actualizarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici, iar în iunie 2023 a fost lansată o nouă procedură de atribuire a contractului.

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri