Holcim România, unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții la nivel național, a deschis o nouă stație de agregate în localitatea Neudorf, județul Arad, fiind primul proiect de tip greenfield în divizia de agregate a companiei, rezultat în urma unei investiții de peste 3 milioane de euro.

Această nouă stație care va furniza agregate către clienții Holcim din Vestul țării completează rețeaua națională de stații de agregate a companiei.

Balastiera Neudorf dispune de cele mai moderne echipamente și tehnologii din domeniul agregatelor, incluzând o stație nouă de sortare și concasare, precum și echipamente mobile dintre cele mai eficiente din clasa lor, din punct de vedere al consumului.

„Aceasta este prima stație de agregate de tip greenfield, construită de la zero în Holcim, pe un teren nou, care găzduiește echipamente moderne, de ultimă generație în domeniul agregatelor. Mă bucur că odată cu deschiderea noii stații de agregate în Neudorf, Arad, a cincea la număr din țară, suntem mai aproape de clienții noștri din zona de Vest a țării, alături de care ne dorim să construim proiecte de succes, contribuind la planurile lor de dezvoltare", a declarat, într-un comunicat remis redacției, Anca Alexandru, Directoarea Diviziilor de Betoane și Agregate Holcim România.

Primele livrări de agregate au fost deja realizate către clienții locali, care beneficiază acum de timpi de livrare eficienți și materie primă de calitate pentru proiectele lor de construcții.

Holcim România deține în prezent cinci stații de agregate în portofoliul său, acoperind zonele de Sud, Centru și Vest ale țării, după cum urmează: stațiile de agregate din Corbii Mari, Gligorești, Stăncești, Sălcioara (Stones Business Development) și cea din Neudorf.

Sursa foto: Holcim România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri