Seful Alico a preluat functia de presedinte al comitetului roman al LIMRA

Theodor Alexandrescu, director general al Alico Asigurari, a fost numit in functia de presedinte al comitetului LIMRA, asociatie a companiilor de asigurari de viata si servicii financiare din Romania, cu incepere imediata pentru un mandat de doi ani.

Presedintia comitetului roman LIMRA implica, de asemenea, calitatea de membru in comitetul executiv european.

Theodor Alexandrescu (foto) este director general al Alico Asigurari Romania si are experienta de peste 10 ani in industria asigurarilor de viata.

Scopul asociatiei este de a oferi cele mai recente informatii despre industrie si recomandari care sa raspunda necesitatilor din industria financiara. Printre membri LIMRA se numara companii care comercializeaza asigurari de viata, de sanatate, de invaliditate, planuri de pensie, fonduri mutuale si produse de economisire pentru pensie.

In noua sa pozitie de presedinte al comitetului roman LIMRA, Theodor Alexandrescu va avea rolul de a ridica standardele etice profesionale din industria financiara, dezvoltand nivelul de performanta al pietei, aducandu-l in linie cu standardele europene.

LIMRA, membru afiliat LL Global, este o asociatie a companiilor de asigurari de viata si servicii financiare cu aproximativ 850 de membri in peste 73 de tari din intreaga lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri