Raiffeisen Bank tinteste dublarea portofoliului de clienti premium

Raiffeisen Bank a inaugurat prima agentie din Bucuresti cu spatiu dedicat clientilor de Premium Banking, localizata in Turnurile City Gate din Piata Presei Libere. Banca are aproximativ de 20.000 de clienti de top si tinteste sa dubleze numarul acestora intr-un an si jumatate.

Divizia de premium banking a bancii se adreseaza clientilor cu disponibilitati investitionale incepand de la 15.000 de euro si celor care au incasari regulate de minim 2.000 de euro prin contul curent deschis la Raiffeisen Bank.

"Astazi avem aproximativ 20.000 de clienti de premium banking. Ambitia noastra este sa ajungem la circa 40.000 de clienti intr-un an si jumatate. Aproape jumatate dintre clientii de top sunt din Bucuresti si este normal pentru ca aceasta este zona cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor", a declarat Vladimir Kalinov, vicepresedintele de retail din cadrul Raiffeisen Bank Romania.

Banca administreaza pentru cei 20.000 de clienti active in valoare de 480 de milioane de euro, majoritatea plasamentelor fiind in depozite.

"Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientului premium un bancher personal, consultanta financiara completa, servicii personalizate, recomandari financiare, solutii care tin cont atat de situatia actuala cat si de aspiratiile lui. Aceasta abordare ne-a adus in 2010 de aproape patru ori mai multi clienti si de trei ori mai multe active in administrare" a adaugat Vladimir Kalinov.

Banca mai are trei agentii de Premium Banking in tara, mai exact in Pitesti, Brasov si Constanta, si intentioneaza sa mai deschida inca doua locatii, in Iasi si Timisoara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri