Biletele CFR sunt mai ieftine cu 10% la plata online cu carduri MasterCard si Maestro

Persoanele care isi cumpara bilete de tren de pe site-ul CFR Calatori pana pe 30 septembrie 2011 obtin o reducere de 10% la tariful de calatorie daca realizeaza plata cu un card MasterCard sau Maestro.

CFR Calatori si MasterCard acorda o reducere de 10% la orice bilet cumparat online, de pe site-ul CFR, daca acesta este platit cu un card MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta.

Biletele cu pret redus pot fi achizitionate numai online, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce, pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank. Oferta este valabila in perioada 15 iunie 2011 - 30 septembrie 2011. Reducerea la plata se acorda la suma finala, dupa ce au fost aplicate si alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este cea pentru bilete dus-intors.

„Transportul in comun este un domeniu in care MasterCard a avut proiecte pentru plati electronice in mai multe orase din lume in ultimii ani, iar Bucurestiul este unul dintre acestea. Am inceput anul trecut cu acceptarea platilor contactless, bazate pe tehnologia MasterCard PayPass, in transportul subteran, iar de curand am continuat dezvoltarea in transportul de suprafata. ”, afirma Denisa Mateescu, general manager Romania si regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.

Pentru achizitionarea biletelor, clientul se inregistreaza pe site, alege destinatia si selecteaza modalitatea de plata online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzactiei, acesta va primi pe mail biletul de calatorie, in varianta electronica. Tiparirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat in tren doar pe baza cartii sale de identitate si a ID-ului de bilet.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri