24pay extinde gama de servicii disponibile în aplicație și oferă de acum utilizatorilor şi posibilitatea de a achiziționa bilete de avion către cele mai populare destinații.

Noul serviciu este lansat în parteneriat cu agenția de turism Accent Travel & Events și se adresează tuturor utilizatorilor aplicaţiei ce sunt în căutare de oferte pentru călătorii cu avionul către destinații din toată lumea.

Mai multe zboruri și destinații sunt disponibile acum direct din aplicație, printr-un proces de achiziție ce presupune folosirea telefonul mobil.

Pentru a identifica oferta care răspunde cel mai bine nevoilor lor, utilizatorii pot accesa sub-meniul „Bilete de avion” din meniul principal al aplicației, urmând apoi să completeze datele necesare zborului – orașul de plecare, destinația, zilele de plecare și de retur, numărul pasagerilor şi informaţii legate de aceştia. De asemenea, aplicația pune la dispoziţie opțiunea de date flexibile pentru a vizualiza cele mai bune oferte dintr-un anumit interval de timp.

Achiziția se face după completarea datelor de facturare și achitarea prețului afișat, biletele de avion şi factura fiind trimise automat dupa finalizarea plăţii, atât pe e-mail cât şi în secţiunea „Portofel” din aplicaţie. Pentru achizițiile de bilete de avion prin aplicația 24pay nu există comisioane de tranzacționare.

„Recent am anunţat disponibilitatea plăţilor pentru călătorii cu trenul; iar acum, transportul aerian este segmentul ce urmează în mod natural şi completează opţiunile disponibile. De acum, utilizatorii beneficiază de mii de zboruri către destinații populare direct în aplicație și, în doar câțiva pași, pot achiziționa biletul de avion în siguranță, rapid și fără comisioane de tranzacționare.”, spune Utku Ogrendil, CEO PayPoint România şi 24pay.

24pay este un e-wallet, ce permite efectuarea de plăţi pentru o gamă variată de servicii: achitarea facturilor lunare, reîncărcare electronică, plata parcării, şedinţe de fitness. 24pay este aplicația pentru transport în comun cu cea mai mare extindere la nivel național, disponibilă în prezent în 18 orașe din întreaga țară, compania anunţând recent şi parteneriatul cu CFR Călători pentru cumpărarea biletelor de tren. Soluția este dezvoltată de compania PTP Online și deținută în prezent de PayPoint România.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri