Acesta va conduce operatiunile Western Union din Romania si Bulgaria si va avea responsabilitatea de a continua extinderea retelei de peste 6.600 de locatii ale agentilor din regiune.

Daniela Budurea are experienta in domeniul serviciilor de transfer de bani, detinand timp de sase ani functia de group country manager in cadrul Angelo Costa Romania.

In aceasta perioada, Daniela a coordonat activitatile companiei de transfer de bani Angelo Costa Ro SRL in calitate de Director Executiv, fiind totodata si membru al Consiliului de Administratie. In paralel, ea a creat si administrat Foreigners in Europe SRL, o companie media a Costa Group.

Citeste si:

Totodata, ea a condus Angelo Costa International Romanian Branch, o companie care furnizeaza servicii de call-center si suport pentru companiile de transfer de bani ale Costa Group din Italia si Spania. Inainte de a se alatura echipei Angelo Costa, Daniela a ocupat pozitia de Director Executiv al Dollar Express Romania SRL.

Daniela Budurea detine un Executive MBA la Vienna University of Economics and Business si a absolvit Faculatea de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.