Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC), a redus cu mai mult de o treime dobanda la creditele in lei destinate cumpararii autoturismelor. Astfel, dobanda perceputa de CEC la creditele pentru cumpararea de autoturisme scade de la 15 la 9,75% pe an, iar produsul este oferit in doua variante de finantare cu sau fara avans din partea cumparatorului.
In acelasi timp, au fost reduse dobanzile si la alte categorii de credite destinate persoanelor fizice : la creditele ipotecare noi in lei, precum si la creditele de refinantare imobiliare, scaderea este de aproape un sfert fata de nivelul anterior, de la 12,94 la 9,75% pe an. In cazul creditelor ipotecare in derulare, a caror dobanda este stabilita prin contract in functie de rata dobanzii interbancare, noile rate s-au redus de la 12,94 la 11,38% pe an.

CEC are ca obiectiv principal in acest an cresterea cotei de piata, prin mentinerea clientelei actuale, dar si prin atragerea de noi clienti, persoane fizice si juridice, pentru care pregateste permanent noi produse si servicii bancare. In ultimele sase luni au fost lansate o serie de produse noi, dintre care cele mai importante sunt cardurile, produsele in valuta si serviciul de transfer rapid de bani din strainatate. n perioada imediat urmtoare vor fi lansate noi produse bancare, in lei si valuta, destinate in mod special IMM-urilor

CEC este o banc fondat n anul 1864, are un capital social de 149,7 milioane lei noi, o reea de peste 1.400 de unitati, in mediul urban si rural, iar activele totale la 31 decembrie 2005 erau de peste 5600 milioane lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Orange, afaceri in crestere cu 4% in trimestrul trei