Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) lanseaza depozitul in lei, la termen, cu rata fixa a dobanzii, garantata pe toata durata de viata a produsului, informeaza un comunicat emis marti de CEC. Astfel, CEC continua tendinta de a paria pe depozitele cu dobanda fixa, Bancpost fiind institutia bancara care a lansat recent un asemnea produs.

Astfel, depozitul cu dobanda fixa se poate constitui pe termen de una si respectiv 3 luni, cu o dobanda de 7 la suta pe an, iar pe 6 si 12 luni cu o dobanda fixa de 7,25 la suta pe an.

CEC se afla, in continuare, intr-un amplu proces de restructurare, urmand sa fie privatizata. A fost complet reorganizata activitatea bancii, atat la nivel central, cat si in teritoriu, a crescut numarul personalului care lucreaza direct cu clientii, concomitent cu reducerea numarului de salariati. CEC este o banca fondata in anul 1864.

In prezent, CEC are un capital social de 149,7 milioane lei noi, active totale de peste 5.800 milioane lei noi si o retea de 1.407 unitati, in mediul urban si rural.