Banca de Export Import a Romaniei Eximbank SA a lansat un nou produs destinat exportatorilor: Garantia la creditele acordate pentru productia destinata exportului, informeaza banca.
       
Garantia se acorda in completarea necesarului de garantii reale/personale constituite de exportatori pentru creditele contractate in scopul realizarii productiei de export si preia o parte din riscul asumat la contractarea creditului.
       
In acest fel, exportatorii isi pot aloca timpul si resursele pentru realizarea unor produse din ce in ce mai competitive, iar banca finantatoare are o garantie irevocabila si neconditionata emisa de Eximbank in numele si contul statului, care ii creste solvabilitatea si ii permite eliberarea de capital pentru noi finantari.
       
Eximbank preia pana la maxim 80 la suta din riscul de nerambursare a creditului pe care banca comerciala il acorda exportatorului.
       
Garantia la creditele acordate pentru productia destinata exportului poate fi solicitata la oricare dintre sucursalele Eximbank.
       
Procedura de contractare a acestui produs este rapida, iar costurile sunt adaptate cerintelor pietei. Lansarea produsului se incadreaza in strategia bancii pentru acest an de dezvoltarea a ofertei de produse dedicate exportatorilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cele mai importante evenimente ale momentului