Banca Comerciala Romana (BCR) va inaugura a 70-a unitate BCR in Municipiul Bucuresti – Agentia “Piata Iancului”. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 419 sucursale si agentii la nivelul intregii tari. Agetia “Piata Iancului” este situata pe Sos. Mihai Bravu, Nr. 112, Bl. D3, Parter, Sectorul 2.

Noua agentie confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Agentia are o structura functionala moderna dedicata in special persoanelor fizice, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor.

BCR a mai pus la dispozitia clientilor, in trimestrul al doilea a.c., inca 29 noi unitati bancare in: Bucuresti – 4 unitati; jud. Constanta – 3 unitati; jud. Ilfov, Neamt, Cluj si Timis – cate 2 unitati iar in Botosani, Mures, Dolj, Arad, Brasov, Bacau, Bihor, Prahova, Arges, Braila, Maramures, Satu Mare, Alba si Valcea cate o unitate.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: credite in lei si valuta, deschideri de conturi curente si de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).