Conducerea Bancpost incearca sa scape de eticheta de banca pentru distribuirea de pensii, printr-o politica de investitii masive, dupa cum a afirmat vineri, la Constanta, directorul general institutiei, Georgios Michelis, informeaza NewsIn.

Conducerea Bancpost a inaugurat vineri, la Constanta, cinci noi unitati, ca parte a unui amplu program de dezvoltare. Presedintele Georgios a declarat ca inaugurarea reprezinta o premiera in istoricul institutiei.

Aceasta miscare pe piata bancara reprezinta o ofensiva a Bancpost in incercarea de a scapa de renumele de banca pentru pensii, dar si prin prisma concurentei cu alte institutii puternice de pe piata. Tendinta de a concura cu cele mai puternice retele bancare se va materializa prin deschiderea a inca 21 de filiale in Romania, pana la sfarsitul lunii august.

De asemenea, pana la finele anului, alte 21 de unitati vor deveni operationale. Georgios Michelis a declarat ca tendinta de expasiune a inceput cu Constanta deoarece acest oras are un potential economic foarte ridicat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »