Bancpost lanseaza de saptamana viitoare produsul Creditul Parteneri, care aduce schimbari semnificative in conditiile de finantare a companiilor mijlocii, fiind o facilitate de credit pe termen mediu si lung, informeaza banca.

Astfel, pe langa cele doua produse deja lansate la inceputul lunii iunie 2006, o linie de credit revolving - Creditul Avantaje si un credit pe afacere non-revolving - Afacerea Ta, clientul are acum la dispozitie si Creditul Parteneri, un credit de investitii. Facilitatea se acorda numai in lei si este extrem de atractiva din punct de vedere al costurilor pentru client, precum si al perioadei de acordare. Totodata, suma ce poate fi imprumutata este una variabila, ajustata in functie de nevoile clientilor pentru ca fiecare afacere indiferent de marimea ei este importanta pentru Bancpost.

O alta noutate in ceea ce priveste aceste credite este perioada mult mai scurta de aprobare. De asemenea pentru ca Bancpost stie cat de importante sunt costurile intr-un proiect de investitii, Creditul Parteneri constituie o alternativa foarte avantajoasa la tot ceea ce se ofera in acest moment pe piata bancara romaneasca si se refera la companiile de talie mijlocie.