Clientii BT Securities pot face tranzactii pe internet

Casa de Brokeraj BT Securities si Banca Transilvania au lansat, miercuri, o aplicatie prin care clientii pot efectua tranzactii de vanzare si cumparre on line, se mentioneaza intr-un comunicat transmis catre Bursa de Valori Bucuresti.
Aplicatia este denumita BT TRADE, si face parte din programul BT 24 Solutii Financiare prin Internet. Plata contravalorii operatiunilor de vanzare si cumparare, se realizeaza prin serviciul de Internet Bankgin al Bancii, informeaza NewsIn.

In plus, clientii case de brokeraj pot primii in timp real informatii despre propriile investitii, despre piata de capital, dar si a pietei valutare si monetare. "Cu ajutorul BT TRADE poate fi vizualizat contul si portofoliul propriu, existand totodata posibilitatea urmaririi cotatiilor inregistrate la Bursa, pe 5 nivele de pret, a tranzactiilor efectuate de respectiva persoana sau firma, precum simodificarile survenite in urma unei tranzactii asupra portofoliului si soldului clientului, oferindu-i astfel posibilitatea de a efectua tranzactii intra-day", se mentioneaza in comunicatul transmis de casa de brokeraj.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Batalia gigantilor: Amazon, Alibaba, Wal-Mart si eBay
Setari Cookie-uri