Persoanele care doresc să devină clienţi ai Băncii Transilvania pot deschide cont din aplicaţia BT Pay, care înlocuieşte drumul la bancă, informează un comunicat al băncii, conform Agerpres.

Noii clienţi au acces imediat la toate funcţionalităţile aplicaţiei şi primesc instant, în aplicaţie, cardul de debit digital şi, ulterior, cardul fizic, la una dintre agenţiile băncii sau la adresa dorită. Cardul poate fi alimentat fie prin transfer IBAN, fie prin card de altă bancă, adăugat în BT Pay.

"Ca să devii client retail al Băncii Transilvania, o poţi face de acum înainte direct prin BT Pay. Aceasta este una dintre cele mai aşteptate funcţionalităţi ale super-app-ului nostru, care transformă onboarding-ul într-o experienţă 100% online, 24/7. Cu tot ce am construit până acum în ecosistemul BT Pay, clienţii găsesc pe telefon ce au nevoie pentru a face banking, precum şi răspunsuri la rezolvarea unor nevoi complementare acestuia. În curând, aplicaţia împlineşte 6 ani, ocazie cu care vom comunica detalii despre cum a revoluţionat serviciile noastre de retail banking, cum a reuşit să construiască comportamente noi şi, cel mai important, o adevărată comunitate în jurul său", declară Oana Ilaş, director general adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Recent au fost lansate şi alte funcţionalităţi BT Pay, care cresc accesul la servicii bancare online: deschidere de cont de economii, constituire depozite şi plăţi în valută.

Banca menţionează că un cont de economii sau un depozit poate fi deschis prin BT Pay. Acestea, precum şi Round-Up, pot fi grupate într-o singură categorie în aplicaţie, pentru o gestionare mai uşoară a economiilor.

Persoanele care doresc să facă o plată sau un transfer în valută, inclusiv plată instant în euro, o pot face direct din BT Pay, dacă în aplicaţie este adăugat contul în valuta respectivă, deschis la Banca Transilvania. Clienţii care au doar cont în lei, pot deschide din aplicaţie un cont în orice valută din opţiunea Conturi.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi din sud-estul Europei. Ca bancă universală, acoperă toate segmentele de clienţi şi linii de business din sectorul financiar. Are 20% cotă de piaţă, 4 milioane de clienţi, peste 10.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri