Forte Partners anunță semnarea contractului de închiriere cu rețeaua Manufaktura The Coffee Shop Restaurant pentru ocuparea unui spațiu în zona de retail de la parterul clădirii de birouri U•Center 2. Astfel, Manufaktura va inaugura a opta sa locație, inclusiv o terasă exterioară în vecinătatea Parcului Tineretului.

„ (...) ...dorim să fim mai accesibili și să venim mai aproape de clienții noștri din alte zone ale Bucureștiului, dar și să experimentăm un alt format de locație, în clădirile de birouri U•Center (...). Ne dorim un parteneriat de lungă durată și de bun augur cu cei de la Forte Partners”, a declarat Octavian Muntean, owner Manufaktura.

Noua locație Manufaktura completează zona de retail a clădirii U•Center 2, în care a fost deja inaugurat un supermarket Auchan de mari dimensiuni și adaugă servicii celor deja existente la parterul primei faze a proiectului.

„Prin noua locație Manufaktura The Coffee Shop Restaurant, ridicăm gradul de diversificare a serviciilor din proiectul U•Center, disponibile atât celor angajaților care lucrează și vor lucra în clădirile de birouri, cât și comunității locale (...)”, a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners.

Forte Partners a anunțat, în septembrie 2023, finalizarea lucrărilor de construcție la U•Center 2, în suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați, precum și faptul că proiectul este gata să-și întâmpine chiriașii, companii care activează preponderent în tehnologie și IT.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Sursa foto: Mega Image România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri