Acord intre EximBank si Banca Transilvania pentru finantarea IMM-urilor: Plafon de garantare de 40 de milioane de lei

Banca Transilvania si EximBank au încheiat acordul “Plafon de Garantare IMM”, care faciliteaza accesul clientilor la finantarile BT. Prin acest parteneriat, antreprenorii au la dispozitie solutii pentru finantarea activitatii curente sau pentru investitii, chiar daca nu dispun de active suficiente pentru a îndeplini conditiile privind gradul de acoperire cu garantii materiale a împrumutului bancar, conform unui comunicat de presa emis de catre Banca Transilvania.

In urma acordului semnat, Banca Trasilvania dispune de un plafon de garantare, derulat prin EximBank, de 40 de milioane de lei. Garantiile individuale sunt acordate in lei si au in vedere creditele de investitii, imprumuturile destinate sustinerii activitatii curente, respectiv scrisorile de garantie bancara.

Garantiile individuale au valoarea maxima de 1,5 milioane lei, iar durata este corelata cu cea a creditului IMM. Procentul garantat este de pana la 80% în cazul creditelor de investitii, respectiv de maxim 70% pentru imprumuturile destinate sustinerii activitatii curente. Procentul este tot de maxim 70% inclusiv pentru scrisorile de garantie bancara.

Banca Transilvania are peste 200.000 de clienti IMM activi.

Citeste si:
Vine Google Pay în România? Cel puțin 7 bănci și Fintech-uri ar...
Vine Google Pay în România?...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri