BT Investments, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei de plati Pago. Tranzactia a fost intermediata de BT Capital PArtners, divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania, conform unui comunicat de presa emis de catre grup.

„Parteneriatul cu Banca Transilvania ne va permite sa acceleram dezvoltarea aplicatiei Pago. Investitia va fi folosita in special pentru dezvoltarile tehnice ale produsului si pentru adaugarea de noi furnizori si noi tipuri de plati", a declarat Adrian Cighi, Cofondator Pago

Timesafe este dezvltatorul Pago, aplicatie destinanta gestionarii si platii facturilor de utilitati, incarcarii electronice a cartelelor preplatite si plata rovinietelor. Proiectul este dezvoltat in parteneriat cu Banca Transilvania si MasteCard. Fondatorii precizeaza ca Pago este singura aplicatie din Romania prin care se pot efectua plata tuturor facturilor prin conectarea conturilor online sau scanarea codului de bare de pe facturile a peste 40 de furnizori de utilitati.

Aplicatia Pago Plateste a fost lansata in premiera la Future Banking 2017, eveniment consacrat digitalizarii si inovatiilor din mediul bancar si zona de plati, organizat de catre wall-street.ro. In acel moment, Adrian Cighi a precizat ca suma investita a depasit 100.000 de euro, iar tinta pentru numarul de utilizatori activi pana la finalul anului 2017 este de 50.000.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Pago le ofera utilizatorilor posibilitatea de a dona catre ONG-uri