Asirom VIG, parte a grupului Vienna Insurance Group din 2007, anunta incheierea mandatului lui Juraj Lelkes (foto stanga) in calitate de presedinte al directoratului Asirom, incepand cu data de 30 iunie 2018. Incepand cu 1 iulie 2018, functia de presedinte al directoratului Asirom va fi preluata de Cristian Ionescu (foto dreapta).

Juraj Lelkes are o experienta profesionala de peste 27 ani in cadrul Vienna Insurance Group, dobandita atat pe plan local, la conducerea companiei de asigurari Kooperativa din Slovacia, cat si pe plan international, detinand varii functii de conducere in cadrul grupului. In perioada 2014 - 2015, Juraj Lelkes a fost membru si presedinte al Consiliului de Supraveghere al Asirom, iar in august 2015 a preluat conducerea directoratului Asirom in calitate de presedinte.

"Mandatul de presedinte al lui Juraj Lelkes a insemnat pentru Asirom o perioada de transformare organizationala, consolidarea unei echipe puternice si crestere profitabila", potrivit unui comunicat Asirom.

Cristian Ionescu s-a alaturat conducerii Asirom la inceputul acestui an, ca membru al directoratului. Cu o experienta de peste 17 ani in domeniul asigurarilor si in management, Cristian Ionescu a ocupat functii de conducere in calitate de chief financial officer si ulterior director general adjunct. Numirea noului presedinte al Asirom Vienna Insurance Group este supusa tuturor aprobarilor legale necesare.

Citeste si:
Asirom, despagubiri de 270 mil. lei pe RCA, in primele 9 luni
Asirom a platit despagubiri...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Daunele RCA si CASCO pot fi solutionate online la Asirom
Setari Cookie-uri