Asirom VIG, parte a grupului Vienna Insurance Group din 2007, anunta incheierea mandatului lui Juraj Lelkes (foto stanga) in calitate de presedinte al directoratului Asirom, incepand cu data de 30 iunie 2018. Incepand cu 1 iulie 2018, functia de presedinte al directoratului Asirom va fi preluata de Cristian Ionescu (foto dreapta).

Juraj Lelkes are o experienta profesionala de peste 27 ani in cadrul Vienna Insurance Group, dobandita atat pe plan local, la conducerea companiei de asigurari Kooperativa din Slovacia, cat si pe plan international, detinand varii functii de conducere in cadrul grupului. In perioada 2014 - 2015, Juraj Lelkes a fost membru si presedinte al Consiliului de Supraveghere al Asirom, iar in august 2015 a preluat conducerea directoratului Asirom in calitate de presedinte.

"Mandatul de presedinte al lui Juraj Lelkes a insemnat pentru Asirom o perioada de transformare organizationala, consolidarea unei echipe puternice si crestere profitabila", potrivit unui comunicat Asirom.

Cristian Ionescu s-a alaturat conducerii Asirom la inceputul acestui an, ca membru al directoratului. Cu o experienta de peste 17 ani in domeniul asigurarilor si in management, Cristian Ionescu a ocupat functii de conducere in calitate de chief financial officer si ulterior director general adjunct. Numirea noului presedinte al Asirom Vienna Insurance Group este supusa tuturor aprobarilor legale necesare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri