OTP Bank Romania a redus dobanzile la creditele in franci elvetieni acordate populatiei, dupa 1 decembrie inclusiv, mai exact la imprumuturile pentru nevoi personale cu si fara ipoteca, la creditele auto si la cele ipotecare, de achizitii si constructii, a anuntat banca.

Pentru creditele de nevoi personale in franci elvetieni, dobanda anuala scade de la 8% la 7,5%, pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca in aceeasi valuta, dobanda anuala se micsoreaza de la 7,5% la 6,5%, iar pentru creditele auto in franci elvetieni, dobanda se modifica de la 7,5% la 7% pe an. In cazul creditelor ipotecare, de achizitii si constructii in franci elvetieni, OTP Bank Romania scade dobanda anuala de la 6,5% la 5,5%.

"La acordarea oricarui credit, din cele de mai sus, OTP Bank Romania ofera gratuit un abonament la serviciul OTPdirekt, timp de un an de zile", se mai arata in comunicatul bancii.

in prezent, OTP Bank Romania implementeaza un plan accelerat de dezvoltare, prin lansarea unui numar mare de produse si prin inaugurarea mai multor sucursale in toata tara, iar la sfarsitul acestui an vrea sa aiba 70 de unitati operationale.

OTP Bank Romania a atins in luna septembrie 2006 o cota de piata de 1,82 % pe segmentul de retail, bazata pe cresterea creditelor ipotecare, pana la nivelul de 3,85% din piata, se mai arata in comunicat.