ING Bank Romania anunta oficial lansarea optiunii prin care iti poti deschide cont curent 100% online ce implica trimiterea cardului prin curier, fara costuri aditionale, confirmand astfel informatiile publicate de wall-street.ro in legatura cu acest subiect la jumatate lunii decembrie a anului trecut.

Incepand din ianuarie 2020, ING Bank Romania le ofera viitorilor sai clienti posibilitatea de a deschide un cont complet online si de a primi cardul prin curier fara costuri aditionale. Prin urmare, cei care doresc pot deveni clienti ING fara a vizita vreo sucursala, ci recurgand la aplicatia ING Home'Bank disponibila pe telefoanele lor mobile. Printre conditiile pentru deschiderea unui cont ING 100% online se numara faptul ca noul client are peste 18 ani, rezidenta fiscala in Romania si un card de debit atasat unui cont la o alta banca, aflata tot Romania, se arata in comunicatul de presa trimis de catre banca.

"Aproximativ 90% dintre interactiunile dintre clienti si banca au loc in aplicatie, unul din patru credite pentru persoane fizice este contractat in Home'Bank si peste 150.000 de clienti ING platesc la magazin cu telefonul, fie cu ING Pay (Android), fie cu Apple Pay. Cu mai putin timp si efort investite, mobile banking-ul face viata clientilor nostri mult mai usoara", a declarat Javier Montes Pita, Head of Retail Banking, ING Bank Romania.

Contul realizat online are aceleasi caracteristici ca cel obtinut in urma vizitei in sucursala, comisioane 0 pentru clientii cu venituri recurente de minimum 700 lei si minimum o plata pe luna, alerte gratuite Push, identificarea bazata pe amprenta sau trasaturi faciale, functionalitatea plata catre un prieten/incasare de la un prieten care are un cont ING utilizand coduri QR sau numarul lui de telefon, posibilitatea de a economisi bani si de a investi online in fonduri mutuale.

Reprezentantii bancii precizeaza ca aplicatia de mobile banking de la ING Bank Romania are peste un million de utilizatori care o acceseaza, in medie, o data la doua zile, iar traficul pe platforma a crescut cu aproximativ 50% de la un an la altul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri