SIF Banat-Crisana a primit, pe 7 februarie, o cantina si terenul aferent acesteia, in schimbul detinerii de 6,37% din fabrica de strunguri Aris Arad, si a iesit, astfel, din actionariatul societatii, potrivit unui comunicat trasmis catre Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Schimbul a avut drept rezultat diminuarea capitalului social al companiei Aris Arad cu partea aferenta participatiei SIF Banat-Crisana.

Actionarii Aris Arad au hotarat, pe 29 august 2006, sa ofere cantina si terenul aferent acesteia, cu o suprafata de 830 mp, catre SIF Banat-Crisana, in schimbul pachetului de actiuni de 6,37% din capitalul social (321.989 actiuni) detinut de societatea de investitii financiare. Prin restituirea cotei detinute de SIF Banat-Crisana, capitalul social al Aris Arad s-a redus cu 721.255 lei, de la 11,32 milioane lei pana la 10,6 milioane lei (3,13 milioane euro).

Capitalul social actual este impartit in 4,73 milioane actiuni cu valoarea nominala de 2,24 lei. Actionarul majoritar al companiei este SC Astra Comind SRL Arad, care detine 93,4% din capitalul societatii.

La sfartitul anului 2005, compania a afisat o cifra de afaceri de 14,48 milioane lei si un profit net de 628.073 lei.

Titlurile Aris Arad nu s-au mai tranzactionat pe piata Rasdaq din 11 aprilie 2004.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri